Badrumsrenovering

Hejsan, i dag ska jag skriva ett inlägg där jag vänder mig till alla i Gävle som önskar få hjälp med badrumsrenovering. Så fort det handlar om våtrum bör man inte renovera själv utan vända sig till dem som är professionella på att renovera i våtrum. För det är mycket som kan gå fel när vatten är inblandat och det finns stor risk för skador.

Det kan vara svårt att hitta den rätta entreprenören för en badrumsrenovering, men det är inte omöjligt. Jag har gjort lite efterforskningar och hittat alternativ som verkar bra. Det finns en länk här i inlägget som tar er in till ett av dessa företags hemsidor, det är ett företag som jag har vänner som vänt sig till och de sa att de är mycket nöjda.

Så ta en titt på länken, kontakta företaget och be om ett kostnadsförslag. Alltid bra att jämföra flera olika alternativ innan man väljer vilket företag man ska anlita. Mina vänner ville renovera badrummet men ville inte göra det själva. I deras förra bostad hade de gjort en badrumsrenovering på eget bevåg och den hade blivit misslyckad med en vattenläcka som följd och de fick inte ut någonting på sin hemförsäkring så renoveringen inte gjorts av fackmän och de var såklart besvikna.

Det blev dyrt att fixa vattenläckan och de hade kunnat spara pengar på det hela om de hade vänt sig till någon som jobbade med badrumsrenovering professionellt från början. Så det är bäst att inte ta några risker och anlita en professionell entreprenör. Kommentera nu gärna det här inlägget!

Kommentar från Maria:

Jag håller helt och hållet med dig, det är absolut bäst att anlita professionell hjälp när det kommer till badrumsrenovering. Jag vet av egen erfarenhet hur mycket som kan gå snett och det är verkligen inte värt risken.