Byggare i Finspång

God förmiddag, god förmiddag! Idag kommer ni få läsa ett inlägg som handlar om företaget Janne Svenssons Byggtjänst, det är ett företag men riktigt duktiga byggare i Finspång. För ett tag sedan hjälpte de mig med att bygga om lite här hemma.

Jag har alltid älskar öppen planlösning, det var vad jag kollade efter när jag skulle köpa hus för några år sedan. Då hittade jag det här huset och blev direkt förälskad i det, alla rummen var stora och rymliga. Eftersom jag älskade just öppen planlösning valde jag att köpa huset när jag fick möjlighet. Nu har det gått några år sedan jag köpte huset och jag har börjat fundera mer kring planlösningen, vilket har fått mig att vilja ändra några saker. Jag har dessutom träffat en man och vi har fått vårt första barn tillsammans, nu är planerna att vi ska utvidga familjen ännu mer. Då rummen är stora och inte så många började vi fundera på att dela av en del rum så att vi fick fler. Till det behövde vi hjälp av byggare i Finspång, så vi tog kontakt med Janne Svenssons Byggtjänst för att få den hjälpen. De var mer än glada över att få hjälpa oss, vilket även gjorde oss glada. De hjälpte till hemma hos oss och delade av två rum med väggar så att de blev fyra, på så sätt skulle vi kunna utvidga vår familj utan att behöva tänka på utrymme eller att barnen skulle behöva dela rum. Resultatet blev mycket bättre än vad vi hade föreställt oss, det såg ut som att de väggarna alltid hade varit där. Därför kan jag avsluta det här inlägget med att rekommendera det här företaget till er om ni också är i behov av hjälp av byggare i Finspång.