En helt ny trädgård

I somras tog vi äntligen tai vår trädgård. Vi byggde en altan, planerade nya buskar och blommor, fixade en grusgång och inredde den fint. Vi gjorde allt själva förutom altanen, till den tog vi hjälp av byggare i Finspång.

Redan när vi köpte vårt hus för många år sedan hade vi stora planer för trädgården, jag hade en vision om hur jag ville att den skulle se ut redan när vi var här på visning. Som ni kanske kan lista ut har det tagit oss några år för oss att ta tag i detta, men äntligen är det gjort.

Efter mycket planerande kom vi tillslut fram till hur trädgården skulle se ut, vi hade en plan. Först stod altanen på schemat, vi letade upp en byggfirma vars byggare i Finspång skulle kunna ge oss den hjälpen vi behövde. De arbetade effektivt och målinriktat, det gick mycket fortare än vad vi hade trott att bygga vår altan.

När de väl var färdiga med altanbygget kunde vi fortsätta med att planera nya blommor och buskar i rabatterna och i övriga trädgården. Jag fullföljde resten av arbetet och kunde efter två veckor äntligen pusta ut, då det var klart.

Nu ser vår trädgård fantastisk ut! Den blev precis som vi hade tänkt oss, om inte lite bättre till och med. Anledningen till att det blev så bra är helt klart för att vi valde att ta professionell hjälp med altanen. Den fina altanen är helt klart den huvudsakliga anledningen till att trädgården ser helt annorlunda ut. Hade vi inte tagit hjälp med altanbygget och försökt oss på det här arbetet själva hade det helt klart inte blivit lika bra.

Just därför är jag extra glad över att vi anlitade byggare i Finspång. Därför kan jag också passa på att rekommendera er om att också ta professionell hjälp om ni i framtiden har planer på att bygga något, tro mig när jag säger att det antagligen kommer bli bäst så. Om vi skulle få för oss att bygga något igen kommer vi definitivt ta hjälp igen, av samma företag eftersom vi var nöjda med deras arbete.