Vi anlitar en flyttfirma i Karlstad

Hej mina härliga följare

Ni som följer mig regelbundet vet att jag och min pojkvän ska flytta in i hans fasters hus i Karlstad som vi har tagit över. Utmaningen är inte bara att flytta med våra saker utan att flytta ut hennes, så vi har anlitat en flyttfirma för att få hjälp att bära och köra. Dels orkar inte jag bära så tunga saker och bör inte heller eftersom jag är gravid. Men sedan så är det också skönt för en flyttfirma har ofta så mycket större bilar och kan lasta på så mycket mer.

Min pojkväns faster ska flytta till lägenhet och därför behöver även hon hjälp med att köra grejer. Så vi gjorde en deal med henne om att vi kontaktar en firma och löser allt det praktiska, men att hon betalar för det och det tyckte vi var bra. Det blir en omställning att flytta in i hus, men vi har varit och hälsar på där mycket och spenderat en del semesterdagar där på somrarna så vi vet at vi trivs.

Egentligen var det på skoj från början som vi sa på en fika att vi trivdes så bra där att vi skulle kunna tänka oss att bo där. Då sa hon att hon hade börjat fundera på att sälja det men trodde inte att vi skulle vilja bo där, men hon blev jätteglad om vi ville ta över det så vi fick köpa det väldigt billigt. Men hon är ju bara glad att huset stannar i familjen även om hon inte orkar ta hand om det på det sättet som det behövs. Dessutom känner hon att det är för stort för henne att bo i själv och vill hellre bo i stan där hon lättare kan träffa sina väninnor utan att behöva ta bilen. Detta ligger ju strax utanför Karlstad så därför behöver man ha bil för att ta sig dit.

Det ska bli mysigt att få flytta ut en liten lagom bit på landet och få bli husägare och få låta vårt barn växa upp där, både jag och min pojkvän har längtat efter det. Ha nu en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen!